Hirdetés

TuneIn Radio, Voice - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Közösségi oldallá alakult a legnépszerűbb rádióalkalmazás, és itt az új Adobe app is.

Hirdetés

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy megjelent az Adobe Voice, ami kimondottan táblagépekre, átlagfelhasználóknak készült, és ingyenesen tölthető le az App Store-ból. Mivel nem profi eszközről van szó, bárki bátran próbálkozhat vele, nem ütközhet komoly akadályba. Hogy pontosan mit is tud, azt alább olvashatjátok, de hoztunk még másik négy alkalmazást,

Hirdetés

TuneIn Radio - Univerzális - ingyenes

A TuneIn Radióra ráfért már egy átszabás, és tulajdonképpen számíthattunk is arra, hogy közösségi szolgáltatás lesz belőle, úgyhogy a 6.1-es verzió nem okozott nagy meglepetést. Csinálhatunk magunknak profilt, a kedvencekhez hozzáadott rádióadóinkat mostantól „követjük”, és ugyanúgy figyelhetjük barátaink vagy ismert emberek tevékenységeit, megoszthatjuk, hogy mit hallgatunk. Az app emellett lényegesen szebb dizájnt kapott, és csupán egy-két érintéssel többet kell elvégeznünk, hogy átverekedve magunkat a közösségi funkciókon elindíthassuk az adást. A Car Mode a régi maradt, de nem kizárt, hogy a jövőben ezen is javítanak. 

Adobe Voice - iPad - ingyenes

A bevezetőben említett új iPades alkalmazás, az Adobe Voice a hétköznapi felhasználók játéka. Pár perc alatt állíthatunk össze lenyűgöző videókat képek, ikonok, szövegek, az app által automatikusan kiválsztott zenék és a saját hangunk kombinálásával például azért, hogy távol élő ismerőseinknek rendhagyó módon meséljük el egy kirándulás történetét. Természetesen mindenkinek a maga dolga, hogy hogyan használja, kreativitással itt is sokfélét lehet alkotni.

 

Voice - iPhone, iPod touch - ingyenes

Érdekes, hogy a héten, egész pontosan egy nap eltéréssel két Voice nevű alkalmazás is érkezett. Emiatt aggódjanak a fejlesztők, nekünk csak az számít, hogy melyik mit tud. A Poutsch-féle Voice egy közösségi szolgáltatás, melyen keresztül különböző témákkal kapcsolatban kérhetjük ki a közösség véleményét. Felteszünk egy kérdést, megadunk néhány lehetséges választ vagy egy skálát, a többi felhasználó pedig kinyilváníthatja véleményét. Természetesen mi is válaszolhatunk. Kicsit Quora, kicsit SurveyMonkey, de remek időtemető lehet, ha belemerülünk a böngészésbe.

 

Nito - 3D Avatar Messenger - Univerzális - ingyenes

Na, ez vicces. A Nito azt tudja, hogy rögzíti arcunk mozgását és hangunkat, majd mimikánkat „leutánoztatja” egy 3D-s, rajzfilmfigurára hasonlító avatarral, rövid videót készít belőle, és ezt továbbküldhetjük ismerőseinknek. Inkább a fiatalabbak fognak ezzel jól szórakozni, akinek régóta van iPhone-ja, az bizonyára a Talking Tommal és társaival már korábban elszórakoztatta magát.

Time.is - iPad - 1,79 euró

Ilyen vagy olyan okokból, de sokaknak fontos, hogy tisztában legyenek azzal, melyik időzónában épp hány óra van. A Time.is honlapot sokan használják és sokan kedvelik, és most megjött a táblagépes változat, ami hasonló pontossággal mutatja meg, hogy a világ egy adott pontján mennyi az idő. Az alkalmazásba továbbá ébresztőt is építettek, használhatjuk sötét és világos módban, testreszabhatjuk az idő kijelzését, és a beépített naptár is számos hasznos funkciót kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.