Hirdetés

Új honlap a PC World lapcsaládban



|

A komoly nemzetközi hagyományokkal bíró Macworld család legújabb tagja Magyarországon látott napvilágot.

Hirdetés

Eddig iWorld néven ismerhettük, mától azonban az IDG Hungary Kft. kiadványává válva Macworld néven indul el a PC World lapcsalád legfiatalabb tagja. A honlap már eddig is színvonalas írásokat, teszteket, híreket közölt, mostantól pedig még több teszt és videó várható az alkotóktól, akik főleg az Apple cég viselt dolgaival kapcsolatban írnak cikkeket, ám természetesen a konkurens gyártókat sem hanyagolják el. Lesznek ezenkívül nyereményjátékok is, így továbbra is érdemes olvasni a cikkeket, hogy képben legyünk a Macintosh-ok, iOS, iPhone-ok, iPodok és az iPad legfrissebb híreivel.



A Macworld lapcsalád legelső tagja, az amerikai Macworld 1984 óta jelenik meg töretlenül, ezáltal ez a lap a legrégebb óta létező, Macintoshokkal foglalkozó kiadvány. 2001 óta áll a lap az IDG tulajdonában, azóta pedig több országban is indultak Macworldök, mind online, mind offline formában: többek között Törökországban, Indonéziában, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban. Emellett minden januárban megrendezik a Macworld Konferencia & Expót, amelynek San Francisco ad otthont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.