Hirdetés

Új iPad vs. iPad 2 (videó)



|

A Macworldös kollégáink egymásnak eresztették a táblagép két generációját.

Hirdetés

Könnyen összekeverheti a két táblagép generációt az a laikus felhasználó, aki még nem látott iPad-et.  Erre már láttunk is a neten számos példát, mikor könnyen elhitették az áldozatokkal, hogy a kezükben a legújabb iPad található meg. Pedig vannak különbségek, mint ahogy a Macworld által készített videóban is látható.

 



A doboz terén is vannak egyébként eltérések, e téren a korábbi unboxing videónkat tudjuk ajánlani, amelyből az is kiderült, hogy mi minden van még az új iPad pakkjában.

 



Persze a jobb felbontáshoz, erősebb beépített kamera is dukál. Hogy mekkora a különbség? A Macworld összehasonlításából kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.