Hirdetés

Újra a Samsung gyárthatja az Apple processzorokat



|

Állítólag a TSMC elvesztette az Apple kegyeit, ezért visszatérnek a Samsunghoz.

Hirdetés

A nem is olyan régi pletykák szerint a TSMC egy ideje már megkezdte az A8-as processzorok leszállítását az Apple-nek. Ez a lapka kerül az almás cég következő okostelefonjába, az iPhone 6-ba. A Reuters szerint mindenesetre a TSMC elvesztette az Apple kegyeit, ezért a következőgenerációs SoC-t 2015 második felében ismét a Samsung gyárthatja

Hirdetés

Minderről eredetileg a KGI Securities egyik elemzője, Michael Liu számolt be, aki részt vett a TSMC befektetői konferenciáján. Az ott elhangzottak szerint nemcsak az Apple cseréli le a Samsungra a TSMC-t, mint legfőbb gyártópartnerét, de a Qualcomm is átpártol a dél-koreaiakhoz. Ők ráadásul már az első rendeléseiket is leadták a Samsungnak. 

Az Apple és a TSMC együttműködését évek óta emlegetik, és tavaly júniusban végül meg is állapodtak a mobilos lapkák gyártásáról. Bár az idén ősszel megjelenő iOS-es készülékek processzoraiért ők felelnek, a partnerkapcsolat úgy tűnik, rövid életű volt. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.