Hirdetés

Véget ért az Apple iPad 2 pályafutása



|

Azonos áron már Retina kijelzős iPadet kínál a gyártó.

Hirdetés

A mai nap során a szokásosnál jóval több információval szolgáltunk az Apple termékei iránt érdeklődők számára: pletykák érkeztek az iPhone 6 új szenzorairól és állítólagos specifikációiról, közben pedig a vállalat hivatalosan bejelentette a 8 GB háttértárral szerelt iPhone 5c okostelefont is.

Hirdetés

Ezzel nem ért véget mára a tematikus hírözön, ugyanis a legolcsóbb iPhone 5c mellett az Apple kivonta a forgalomból az iPad 2 táblagépét is, az eszköz helyét a negyedik generációs, Retina kijelzővel ellátott 16 gigás iPad vette át.

A legolcsóbb nem „Mini” iPad a hivatalos magyar online Apple Store-ból rendelve bruttó 118 990 vagy 158 990 forintba kerül: előbbi sejthetően a csak Wi-Fi vezérlővel rendelkező modell ára, míg a drágábbik modellben 4G hálózati vezérlő is található. Természetesen az eszközök már iOS 7 operációs rendszerrel előtelepítve érkeznek meg a fogyasztókhoz.

(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.