Hirdetés

Véletlenül mindenkinek ingyenes lett az iWork



|

Az Apple irodai programcsomagját a próbaváltozatot letöltők is ingyen beszerezhették.

Hirdetés

Az Apple a keddi rendezvényén újból felhívta rá a figyelmet, hogy minden új, OS X-et vagy iOS-t futtató készülékéhez ingyenesen biztosítja az Office babérjaira törő iWork irodai programcsomagját. A 9to5Mac beszámolója szerint a cupertinói kivitelezésbe némi hiba csúszott, ugyanis a Mac App Store-on keresztül azok is beszerezhették a teljes csomagot, akiknek nem lett volna szabad. 

Hirdetés

Azok a felhasználók, akik korábban már letöltötték az iWork 30 napos próbaváltozatát, szabadon frissíthettek az áruházon keresztül a legújabb verzióra anélkül, hogy ki kellett volna fizetniük a csomag árát. Ugyanez a helyzet egyébként az Aperture nevű alkalmazással is. 

A baki hátterében állítólag az áll, hogy a Mac App Store nem tudja meghatározni, hogy a letöltők egy ingyenes próbaverziót futtatnak vagy pedig a már megvásárolt csomagot. Bár az iWork ingyen jár a Macekhez, most azok is megkapták "ajándékba", akik régebbi gépekről, a próbaverzióval dolgoztak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.