Hirdetés

Videón a beszélő iPod Shuffle



|

A tegnap bemutatott Apple iPod Shuffle máris videón szerepel.

Hirdetés

Az Apple tegnap, minden előzetes bejelentés nélkül hivatalosan is nyilvánosságra hozta az iPod családból a Shuffle új generációját. A legkisebb zenelejátszó még kisebb lett mint elődje volt, továbbra sincs kijelzője, de még a maradék gombokat is száműzték a headseten lévő távirányítóra. Az icipici MP3 lejátszó kisebb mint egy kulcs, súlya alig 10 gramm. Ha meg akarjuk tudni, hogy például a 4 GB-nyi zenénk közül épp melyik szól, elég egyetlen gombot megnyomni és máris bemondja nekünk a a Shuffle, ez a VoiceOver funkció. Az egy feltöltéssel akár 10 órán át működőképes lejátszó 79 eurós áron lesz kapható Európában.

 

ipod-shuffle-top-001.jpg

 

 

   

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.