Hirdetés

Visszatér a Flappy Bird



|

Még nem tudni mikor, de hamarosan újra lesz Flappy Bird az App Store-ban.

Hirdetés

Dong Nguyen tweetjei és a rajongókkal való beszélgetései elárulták, hogy hamarosan ismét lesz Flappy Bird. Az elképesztő népszerűségi hullámot kiváltó játék mindenképpen visszatér az App Store-ba, de sajnos nem tudni, hogy pontosan mikor kerül erre sor. 

Hirdetés

A mostani fejlemények megfelelnek egy korábbi interjúban elhangzottaknak. A Rolling Stone-nak Nguyen előzőleg azt mondta, fontolgatja a visszatérést. Nguyen azért távolította el idén februárban a játékát az áruházból, mert egyrészt nem bírta a hirtelen jött népszerűséget, másrészt az app komoly függőséget okozott. 

A Flappy Bird a legjobb időszakában naponta hozott 50 000 dollárt a fejlesztőjének, és még akkor is hihetetlenül nyereséges volt, amikor törölték az App Store-ból. Azóta ezerszám jelennek meg klónok, amelyek valami hasonlót akarnak felmutatni, némi pénz reményében. A Flappy Bird visszatéréséről pontosan csak annyit tudni, hogy a játék előtt figyelmeztető üzenetet kapunk majd: ne felejtsünk el szünetet tartani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.