Hirdetés

Vízálló, Touch ID-s tok az iPhone 5S-hez



|

A LifeProof újdonsága vízálló, ennek ellenére a Touch ID használható maradt.

Hirdetés

A LifeProof neve jól ismert azok körében, akik strapabíró kiegészítőket, telefontokokat keresnek és használnak. A gyártó frissítette a nüüd és a frē termékeit, amelyek remek védelmet nyújtanak a telefonunk számára víz, por, hó és ütődések ellen. A két modell már nem csak az iPhone 5-höz érhető el, hanem az iPhone 5S-hez is, és ami még jobb: a Touch ID is használható velük. 

Hirdetés

A nüüd nem borítja be a készülék kijelzőjét, ehelyett vízálló zárat alkot a ház és az érintőképernyő között. A frē ezzel szemben rendelkezik képernyővédő bevonattal, tehát itt már a karcokkal sem lesz gond. 2 méteres vízmélységben mindkét tok tökéletes védelmet nyújt az iPhone számára, akár egy órán keresztül is. 

A tokokra a LifeProof egy év korlátozott garanciát is vállal. A nüüd feketében és fehérben lesz beszerezhető, 89,99 dollárért, míg a frē ára 79,99 dollár, és számos színkombinációban elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.