Hirdetés

Woz: az Apple is készíthetne androidos mobilt



|

A vállalat társalapítója szerint jó kis másodlagos bevételi forrásról lenne szó.

Hirdetés

Az Apple kezdeti korszakának hardveres varázslója köztudottan imád szerepelni és meghökkentő dolgokat mondani, azonban Steve Wozniak most a Wirednek adott friss interjújában számos almás termékek iránt rajongónál átléphette a jó ízlés határát, lévén egy androidos telefon létrehozását javasolta.

Hirdetés


„Semmi sem akadályozhatná meg az Apple-t az androidos készülékek piacára való belépéstől. […] Az emberek szeretik a termékeink stílusát és gyártási minőségét, szívesen választanák a rivális termékek helyett. Két arénában játszhatnánk egyszerre” – nyilatkozta Wozniak.


Technikailag ez természetesen lehetséges volna, azonban az Apple esetében valószínűleg nem lenne túlságosan sok értelme a rivális operációs rendszer használatának: megfizethető telefont iOS-szel is képes lenne piacra dobni a vállalat, ráadásul az Android használata esetén extra munkaerőt kellene felvennie, plusz elesne a készülék szoftveres ökoszisztémája által generált bevételtől.


(Forrás: Wired | Fotó:Campus Party Mexico)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.