Hirdetés

Zenélő monitor - ViewSonic VX2245wm ViewDock



|

Az extrákkal teletömött 22 hüvelykes ViewSonic VX224wm több mint egy átlagos kijelző.

Hirdetés

A ViewSonic VX2245wm esetében fél siker a remek „kisugárzás”: ez részint a fekete fényezésnek tudható be, részint formavilága is roppant megnyerő – még ha túlságosan robusztus is a felépítése.

 

front_2.jpg

 

Legfőbb erénye a monitornak – a jó képminőségen felül - a sok kiegészítő szolgáltatás. A VX2245wm talpában igazi csemegékre bukkanhatunk, mint például a 8-féle kártya fogadására alkalmas kártyaolvasó egység, az USB-elosztó (hub), a beépített mikrofon, valamint az Apple iPod dokkoló – amelynek csatlakozója cserélhető, hogy mindegyik iPod típussal kompatibilis legyen.

 

 

front_full.jpg

 

Ez utóbbi nemcsak tölti a lejátszót, hanem a rajta tárolt zeneszámokat kihangosítva hallgathatjuk a monitorba épített 2.1-es hangszórón keresztül. A mélynyomó a kijelző talpában kapott helyet, és külön kapcsolható, valamint szabályozható erősítőegységet kapott.

 

backside.jpg

 

Ugyanitt találhatunk három USB-kaput, amelyre bármilyen USB-s eszközt rákapcsolhatunk – de főleg pendrive esetén tesz jó használatot. Szintén a talpban, azonban jobboldalt található a már említett SD/MMC/MS/MS-Pro/SM/CF/MicroDrive kártyaolvasó. A monitor legnagyobb hátránya, hogy a külső hangerőszabályzó csak a „mélynyomó” hangerejére van hatással, míg a sztereó hangszórópár csak a menüből állítható – amihez nehezen használható gombok társulnak.

 

 

cardreader.jpg

 

Adatok:

  • 1680×1050 képpont
  • 700:1 kontrasztarány
  • 280 cd/nm fényerő
  • 170/160 fokos látószög
  • 5 ezred másodperces válaszidő
  • Beépített iPod dokkoló, USB-hub és kártyaolvasó
  • Beépített 2.1 hangszóró
  • Ajánlott bruttó végfelhasználói ár: 149900 Forint

 

Értékelés:

 

Előny: szép dizájn, jó képminőség

Hátrány: nehezen működtethető gombok, a beépített hangszóró gyenge minőségű

 

Teljesítmény: 89

Szolgáltatás: 91

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.