Hirdetés

Ne küldözgess félkész dokumentumokat!



|

Miért küldözgetnéd emailben a word fájlokat, ha online is szerkeszheted őket másokkal közreműködve?

Hirdetés

A dokumentumkészítésnek nem feltétlenül kell egy magányos tevékenységnek lennie. Csoportmunka esetén pedig nem hisszük, hogy a legjobb módszer az új változatok e-mailen történő továbbítása lenne, hiszen a rengeteg párhuzamos verzióba könnyen belekeveredhetnek a csapat tagjai. A Word offline és online verziójával ez könnyedén megvalósítható, ráadásul teljesen ingyenesen.

Az Office online szolgáltatásai ingyenesen elérhetők a Microsoft fiókunkkal, amelyhez ingyenesen 5GB tárhelyet is kapunk, amelyre tényleg rengeteg Word, Excel és PowerPoint dokumentum fél el. Microsoft 365 előfizetéssel a kliensoldali programokat is bevethetjük, a tárhelyünket pedig 1 TB-osra növelhetjük. De számos egyéb extra funkciót is kap, aki így szerkeszti a dokumentumait.

Kövessétek a YouTube csatornánkat, nem csak tippek, trükkök, érdekességek, hanem rengeteg gamer és filmes, sorozatokkal foglalkozó kontent is helyet kap ott:

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.