Hirdetés

1 évig bírja a Swatch okosóra akksija



|

A Tissot Smart-Touch a nagynevű gyártó első igazi okosórája lesz.

Hirdetés

Miközben az elemzők egyértelműen az Apple Watch térhódítását várják, a klasszikus óragyártók is kezdenek aktívak lenne a piacon. A Swatch eddigi eszközei még messze nem voltak okosnak nevezhetők, a Bellamy vagy a Touch Zero One egy-egy speciális területre, például a fizetésre vagy a strandröplabdára koncentráltak. A Tissot Smart-Touch ennél már jóval többet tud, Francois Thiebaud CEO azonban hangsúlyozta, az elsődleges funkciója még mindig az, hogy mutassa az időt.

Hirdetés

Egy okostelefonnal Bluetoothon keresztül párosítva persze komolyabb lehetőségek is megnyílnak, például a navigáció használata, amit ötletesen a mutatók és a kijelző segítségével oldottak meg. Az extraként elérhető nyomkövetőt a kulcsunkra akasztva bármikor megtalálhatjuk azt, az otthoni állomás segítségével pedig képet kaphatunk a helyi időjárási viszonyokról.

Az időzónákat és a dátumot automatikusan szinkronizáló Swatch Tissot Smart-Touch akkumulátora az ígéretek szerint egy évig is bírja, feltöltéséről a beépített napelemmel gondoskodhatunk. Az eszköz ára 1000-1200 dollár körül alakulhat, s igen szimpatikus húzás, hogy ha már idejétmúltnak találjuk a technológiát, az okos funkciókat kikapcsolva hagyományos órát varázsolhatunk belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.