Hirdetés

1 milliónál tart a Samsung Galaxy Note



|

Átlépte a leszállított készülékek száma a lélektani határt.

Hirdetés

A Samsung legsikeresebb telefonja 2011-ben a Galaxy S II volt, melynek eredménye felülmúlhatatlan, annak több mint 12 milliós darabszámával, viszont a gyártó többi készüléke sem panaszkodhat.

 

Az év egyik legfurcsább megoldása, a félig tablet, félig okostelefon, a Galaxy Note is üzleti sikerré nyilvánítható, ugyanis leszállították az egymilliomodik darabot. Nem vagyunk meglepődbe, mivel az 5.3"-os monstrum olyan kampánnyal lett megtámogatva, hogy lehetetlen volt nem beleütközni, úton-útfélen.

Az Egyesült Államokban mostanában debütáló készülék a borsos ára ellenére lett ennyire sikeres, hiszen olyan specifikációkkal rendelkezik, mint a 720p felbontású Super AMOLED kijelző, vagy a 2 magos, 1.5GHz-es Exynos processzor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.