Hirdetés

10 ezer milliamperes akku az Oukitel mobiljában



|

239 dollárért rendelhető elő a középkategóriás mobil.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt meglehetősen nagy médiavisszhangot kiváltva a kínai Oukitel bemutatta a 10 ezer milliamperes akkuval szerelt K10000 jelzésű okostelefonját. A vállalat szerint egyetlen töltéssel akár 15 napot is kibírhat, bár a hatalmas kapacitású telep ellenére az állítás valószínűleg csak nagyon minimális használat esetén állhatja meg a helyét. A mobil támogatja a gyorstöltést, állítólag olyan 3,5 óra alatt tölthető fel nulláról.

Hirdetés


Az Oukitel telefonjának elsődleges célközönségét érzésünk szerint nem a nagy mobilhasználók jelentik, az egyéb hardverek helyett éppen ezért is van az akkun a hangsúly. Az Android 5.1 rendszerű telefonba 5,5 hüvelykes és 1280×720 pixeles kijelző, négymagos és 1 GHz-es MediaTek lapkakészlet, 2 GB RAM, 16 GB háttértár, LTE modem, továbbá 2 / 8 megapixeles kamerák kerültek. Sejthetően kissé ormótlan kütyüről van szó: 143 × 77 × 9 mm méretű, 184 grammot nyom.


Az érdeklődők a Gearbest portálon 239 dollár + szállítási költség fejében rendelhetik elő a készüléket, a vásárlókhoz történő kiszállítása elméletileg január legelején kezdődhet meg.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.