10 ujjas érintőképernyő - Videóval!



|

Az érintőképernyők többsége egyetlen ujjal vezérelhető, de a "MultiTouch" technológiának hála akár két ujjunkat is használhatjuk. A Cypress Semiconductor TrueTouch névre hallgató újításával még ennél is tovább ment.

A TrueTouch ugyanis lehetővé teszi, hogy mind a tíz ujjunkat használhassuk, ám a technológia elméletben ennél több bemeneti jelet, azaz érintést is fel tud dolgozni -- a gyártó állítása szerint végtelent -- ráadásul a Windows 7 is támogatja. Ami a TrueTouch kijelzők méretét illeti, a Cypress tervezetében 7-17 hüvelykes képernyők szerepelnek, ezzel lefedve a netbookoktól az asztali gépeket helyettesítő notebookokig terjedő komplett skálát. Nem utolsó sorban a TrueTouch új lendületet adhat az utóbbi időben háttérbe szorult tablet gépeknek, majd a későbbiekben a kisebb képátlójú eszközöket is felszerelhetik ilyen kijelzőkkel, új dimenziókat nyitva felhasználásukban.



A három és fél perces videón a 14 hüvelykes prototípust láthatjuk működés közben, ami bizonyítja, hogy a Cypress Semiconductor nem a levegőbe beszél.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.