Hirdetés

10000 dollár a legjobb csengőhangért



|

A Nokia magas nyereményt kínál új csengőhangja megalkotójának.

Hirdetés

A finn mobilcég történelme során első alkalommal szólította fel a felhasználókat, hogy vegyenek részt a vállalat jövőjének építésében. A Nokia az AudioDraft-tal együttműködve tetemes összeget ajánlott fel következő csengőhangja megálmodójának.

 

 

 

Habár a cég szerint már magában az is elég érdekes kihívás, hogy új csengőhangot hozzunk létre és azt napjában ezerszer meghallgatva tökéletesítsük, azért a vállalkozó kedvet egy 10000 dolláros jutalommal is ösztönözte.

 

Akiknek mindez elég kecsegtetőnek tűnik, azok egy szimpla regisztráción után máris nekiláthatnak a dallam fabrikálásának. Igaz, itt nem csak az új dallamok összekalapálására van módjuk, a már meglévő melódiák között bolyongva szavazatokat is leadhatunk. Mint jelölőknek erre október 5-ig van lehetőségünk.

 

A vállalkozó szellemű virtuózoknak négy hét áll a rendelkezésére, hogy saját hangvételű Nokia csengőhangjukat feltöltsék az oldalra, ugyanis október 2-án lezárják a kapukat.

 

Október 5-én végül a legtöbb szavazatot kapó 5 csengőhang, valamint a Nokia zsűrije által kiválasztott ötösfogat kerül a fináléba. Összesen tehát 10 melódia közül választják ki azt a díjazott hatot (első helyezettnek 10000 dollár-, felfutó 5-nek 1000-1000 dollár jutalom), melynek hanghullámai örökre összefonódnak a cég készülékeivel.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.