Hirdetés

1,3 GHz-es CPU-val jöhet a HTC Mondrian



|

Erőteljesnek ígérkezik a tajvaniak első Windows Phone 7-es mobilja.

Hirdetés

Nemrégiben napvilágra került egy közel végleges Windows Phone 7 ROM, amelyet az XDA fejlesztői fórumon természetesen alaposan átvizsgáltak. Úgy tűnik, hogy a szoftvert a HTC valamelyik alkalmazottja tette elérhetővé, ugyanis csak a Mondrian kódnévre hallgató készülékükre vonatkozóan tartalmaz információkat.


A benne foglaltakra alapozva a mobil 4,3 colos érintőkijelzővel lesz felszerelve, a panel felbontása 800×480 pixel lehet. Az egység egyaránt támogatja a GSM/HSPA-, és a CDMA/EVDO-hálózatokat, amely feltehetően csak a prototípus sajátossága - a végleges verzió egyszerre csak az egyiket fogja, az ár leszorítása érdekében. Ezen kívül csak a processzorról sikerült érdemi információkat előásni: a telefonban a Qualcomm 1,3 GHz-es Snapdragon egysége kaphat helyet.


A Windows Phone 7 miatt Wi-Fi, Bluetooth, digitális iránytű, FM-rádió, gyorsulásmérő, távolságérzékelő és GPS mindenképp lesz benne, továbbá legalább 256 MB RAM-mal, és 8 GB szabadon felhasználható háttértárral kell rendelkeznie - ez a Microsoft előírása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.