Hirdetés

16 megapixeles Cyber-Shot a japánoknál



|

A Sony Ericsson friss vért pumpál a régóta elhanyagolt kamera-telefon sorozatába.

Hirdetés

Érdekes, hogy a mobilos világ első számú beszédtémája körülbelül évente változik: jelenleg a tabletek idejét éljük, az elmúlt év viszont főként az Androidról, és az érintőképernyőkről szólt - közvetlenül a 2008-as kameramobil-láz lecsengése után.

Sony Ericsson Cyber-Shot S006
Sony Ericsson Cyber-Shot S006

Annak idején szinte minden fontos gyártó előrukkolt néhány komoly szenzorral felszerelt mobillal, a svéd-japán gyártó a Cyber-Shot szériával ért el nagy sikereket. A legutolsó kimondottan kamera-telefonjuk a mostanra szinte elfeledett Satio volt, bár a cég reklámszakemberei valamilyen oknál fogva nem aggatták rá a jól bevált márkanevet.

 

Sony Ericsson Cyber-Shot S006
Sony Ericsson Cyber-Shot S006

 


Most azonban újraéledni látszik a sorozat: exkluzívan a japán KDDI nevű szolgáltatónál nemsokára kapható lesz a Cyber-Shot S006 jelzésű eszköz, amelybe a Sony Ericson mérnökei egy 16 megapixeles CMOS-szenzort építettek. Sajnos meglehetősen kevés egyéb specifikációt kaptunk: a csúszkamobilba 3,3 colos, 854×480 pixeles kijelző került, a processzora 1 gigahertzes, viszont nem okostelefon.


A beépített háttértár kapacitása 700 megabájt, és akár 16 GB-os microSD-vel is bővíthető. Kommunikálni GSM és CDMA hálózatokon egyaránt képes, ezen felül Wi-Fi és Bluetooth is gazdagítja a repertoárt. Az ára egyelőre ismeretlen, de vélhetően nem lesz olcsóság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.