Hirdetés

2014-ben jön az új, „menő” Google Glass



|

A Gizmodo riportja szerint a Google mérnökei gőzerővel dolgoznak az okosszemüveg új, a jelenleginél jóval mutatósabb változatán.

Hirdetés

„A Google Glass – maga a Robotzsaru, a Terminátor, a valóra vált sci-fi álom, igaz? Legalábbis annak kellene lennie: lehet, hogy a Glass mindent elsöprő nördgazmust vált ki a Google-kampuszon, de az egyszeri fogyasztó számára csak egy különösen dinkán kinéző kütyü. Szerencsére, a Google már dolgozik a megoldáson” – írja szerdai cikkében a Gizmodo.

A Google okosszemüvegét egyelőre csak a fejlesztők és néhány szerencsés tesztelő próbálhatta ki, de a cég mérnökei már dolgoznak a második kiadáson, amelyet várhatóan 2014-ben, a hozzá tartozó alkalmazás-áruházzal együtt mutatnak majd be. És ami még fontosabb: az új, alaposan átszabott, fogyasztóbarát verzió állítólag sokkal, de sokkal jobban fog kinézni, mint az 1.0-ás változat.

Hirdetés

„Hogy egy, az autóiparból vett hasonlattal érzékeltessem a különbséget, ez lesz a T-modell - nyilatkozta Dr. Mary Lou Jepsen, a Google [x] laboratóriumának kijelző-fejlesztéssel foglalkozó divíziójának vezetője. – Könnyű, kényelmes és menő.”

„A gyorsasága függőséget okoz, és sokkal több mindent lehet majd csinálni vele – gyorsan és egyszerűen” – folytatta Jepsen.

Mint mondta, a Google Glass-csapat tagjai „jó, ha három órát alszanak éjszakánként – sajnos ez a mellékhatása annak, hogy egész nap egy, a fejükre szíjazott PC-vel szaladgálnak.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.