Hirdetés

22 colos tablettel készül a ViewSonic



|

Elvileg Windows 8-as változat is lesz jókora eszközből.

Hirdetés

Rendkívül érdekes fejlesztéssel készül a június első hetében megrendezésre kerülő Computex kiállításra a Viewsonic, az érdeklődők ugyanis a standjukon kipróbálhatnak majd egy 22 colos érintőkijelzővel szerelt, Android 4.0 operációs rendszert futtató táblagépet.


Sajnos ezen felül csupán annyit lehet tudni a szokatlan fejlesztésről, hogy idővel Windows 8 operációs rendszerrel is elérhetővé fog válni, a konkrét specifikációiról csak a jövő héten hull majd le a lepel. Sejthető módon a ViewSonic nem átlagos otthoni felhasználóknak szánja az eszközt, amelyre egyébiránt „okos üzleti táblamonitor”-ként hivatkoznak a sajtósaik.


A gyártó Touch & Connect termékcsaládjába tartozó eszköz első blikkre például nagyobb üzletekben, postahivatalokban, vagy éppen ügyfélszolgálatokon tehet majd remek szolgálatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.