Hirdetés

3 évig az HTC gyárthatja a Nexus okostelefonokat



|

A jelentések szerint az HTC exkluzív megállapodást írt alá a Google-lel.

Hirdetés

A Nexus 6 idején magától értetődő volt, hogy a Google a Motorolával gyártatta le az okostelefonját. Tavaly a Huawei és az LG voltak a partnerek, amelyek remek munkát végeztek. 

Hirdetés

Sok a pletyka arról, hogy melyik cég lesz idén a felelős a Nexus készülék(ek)ért, azonban az HTC neve az átlagnál többször kerül elő. 

Nemrég azt híresztelték, hogy az HTC lesz az egyetlen partner idén, és egyenesen két készüléket is gyárt majd. 

Most azt mondják, hogy az idei 5 és 5,5 hüvelykes eszközökkel nem áll meg a közös munka, az HTC ugyanis elsőként írt alá hosszútávú megállapodást a Nexus programhoz. 

A jelentés alapján a következő 3 évben az HTC lesz a Google exkluzív gyártópartnere a Nexus okostelefonokhoz. 

Érdekes húzás ez mindkét oldalról, hiszen így a Google nem épít házon belül csúcskészüléket, az HTC viszont a VR-piac mellett az okostelefonok világában is újra nagyobb név lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.