Hirdetés

3 millió iPhone 4 havonta?



|

Megbízható forrásból származó információk szerint nem lesz hiány az Apple új mobiljából.

Hirdetés

Az iPhone 4 hétfői bemutatása óta viszonylag nagy csend uralkodott az almás cég háza táján, bár például a Samsung kijelentette, hogy ugyan a Retina Display nem rossz, de azért egy AMOLED-del nem ér fel.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

 

Ezt az állítást egyelőre nem áll módunkban kivizsgálni, azonban tényszerű információk is napvilágot láttak. Robert Lai, az Asia Optical igazgatója ismertette, hogy a vállalata szállítja az iPhone 4-be a másodlagos kamerákat, ráadásul nem is keveset: havi 3 millió darabot rendelt tőlük az Apple, egyelőre határozatlan időre.

 

A mobil elsőként az USA-ban lesz kapható június 24-től kezdődően, és legkésőbb szeptember folyamán hazánkba is meg fog érkezni - méghozzá gyárilag magyar nyelvű menüvel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.