Hirdetés

4 Gb-os memóriachip mobilokhoz



|

Az új, nagyobb kapacitású memória leegyszerűsíti a telefonok tervezését.

Hirdetés

Az új moviMCP egy beágyazott (moviNAND) memória-megoldást tartalmazó több chipes csomag, amely olyan egyszerűen tervezhető memóriacsomagot biztosít, ami kielégíti a mobiltelefonok nagysebességű adatátviteli igényeit, miközben teljes támogatást nyújt a telefonon belül a különböző kommunikációs lehetőségeknek.

 

A most bemuitatott moviMCP egy olyan 4GB-os beágyazott memóriakártya, amely egyrészt két db 16 Gb-es (gigabit) NAND flash chip és vezérlő, valamint egy 1 Gb-es mobil DRAM chip (a processzor támogatására) és egy 2 Gb NAND flash chip kombinációja, mely utóbbinak az általános mobiltelefon-műveletek támogatása a feladata. Ez összesen 35 Gb-nyi memóriakapacitást biztosít.

 

mcp_1.jpg

 

A Samsung által alkalmazott eMMC interfész - a MultiMediaCard Associaton szabvány beágyazott memóriához - megoldást jelent a tervezés bonyolultságára, ami a különféle típusú NAND flashek funkcionális különbségeiből adódott, mégpedig úgy, hogy a moviMCP-be integrál egy beépített vezérlőt. Ez szükségtelenné teszi különböző interfész-szoftverek kifejlesztését valamennyi NAND flash típushoz.

 

Az új moviMCP számos memória-funkciót épít függőlegesen egymásra, ami kisebb alapterületet igényel. A nagy sűrűség ugyanakkor szükségtelenné teszi a külső bővítést szolgáló slotot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.