Hirdetés

64 bites lehet a Galaxy S5 processzora



|

Nem tudni, hogy a vártnál tényleg előbb mutatkozhat-e be a készülék.

Hirdetés

A dél-koreai ITToday beszámolója alapján a Samsung mérnökei lényegében elkészültek a vállalat első 64 bites utasításkészletű processzorával, az információk szerint ennek következtében jó eséllyel már a vadiúj központi egység dolgozhat a 2014-es Galaxy S5 csúcsmobilban. Sajnos az Exynos 6-ról egyelőre nem tudni sokat, ám állítólag mind a nyolc magja képes szimultán működni, továbbá 14 nanométeres csíkszélességgel készülhet.

Hirdetés


Korábbi pletykák alapján a Samsung március helyett akár már januárban is bemutathatja a kérdéses készüléket, a vártnál előbbi debütálás okát abban jelölték meg az informátorok, hogy rosszak a Galaxy S4 eladásai. Ez jelenleg nem tűnik túl hihetőnek: ugyan a gyártó legújabb pénzügyi jelentése szerint a felső kategóriás készülékeinek eladásai csökkentek, ám 6 hónap alatt csak sikerült 40 millió darab S4-et értékesíteni, az érték nem tűnik pánikra okot adóan alacsonynak.


(Információ: ITToday / GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.