Hirdetés

64 GB-os pendrive a Kingstontól



|

A gyártó ráduplázott a DT150 korábbi csúcsméretére.

Hirdetés

A Kingston Technology a mai nappal bejelentette a DT150 pendrive család 64 gigabájt méretet adó tagját. Ezzel ez a típus lesz a gyártó legnagyobb kapacitású DataTraveler USB-meghajtója, mely méretéből fakadóan épp oly alkalmas biztonsági mentések tárolására, mint a teljes video-, zene és képgyűjteményünk archiválására.

dt150_64gb.jpg
 

A Kingston DataTraveler 150 másolási és írási sebességéről sajnos nincs információnk, az viszont biztos, hogy a Windows rendszerek mellett a Mac OSX és Linux támogatása is biztosított. Az 5 év garanciával forgalomba hozott, 64 gigabájtos DT150 hamarosan a hazai boltok polcain is megtalálható lesz, ajánlott fogyasztói ára 38580 Ft. Ha viszont valakinek mégsem lenne szüksége ekkora tárhelyre, választhatja a 32 gigás verziót is, mely ára 20000 Ft körül alakul.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.