Hirdetés

7 hónapot élt túl a szabadban egy Galaxy S5



|

Vannak előnyei annak, ha egy okostelefon vízálló.

Hirdetés

A Samsung több mint 2 éve dobta piacra a Galaxy S5-ös készülékét - ez volt az első olyan okostelefonja a gyártónak, amely por- és vízálló volt. 

Hirdetés

Mivel a Galaxy S5 IP67-es védettséggel rendelkezik, ezért a por mellett a vizet is jól bírja, 1 méter mélységben akár 30 percet is eltölt. Természetesen az esőben is lehet használni. 

A vízálló készülékek előnyeire most újabb bizonyítékot jelentett egy történet, amely egy elveszített Galaxy S5-ről szólt. A dél-koreai Bae Gyu-ryong 7 hónappal ezelőtt hagyta el a készülékét, és most véletlenül bukkant rá, a szabadban. 

7 hónapja a saját gyümölcsöskertjében vesztette el a készüléket, ami néma módba volt kapcsolva, és több napi keresés után sem lett meg. Most azonban véletlenül rábukkant az eszközre. 

A Galaxy S5 7 hónapot töltött az esőben, hóban és sárban, azonban a szárítás és töltés után tökéletesen működött. 

Természetesen senkinek sem ajánlott letesztelni ilyen módon az okostelefon strapabíróságát, de azért megnyugtató a tudat, hogy a Marshmallow-ra frissített készülék ilyen téren is helytáll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.