Hirdetés

8 játék a retró hangulathoz Androidon



|

Mutatunk néhányat a remek, 8 bites alkotások közül.

Hirdetés

Egy okostelefonra játékból sosem elég. Van, amit nem lehet megunni, van, amit igen. Az viszont biztosra mondható, hogy ha valamilyen új játék kell a felesleges percek eltöltésére, akkor nem csak a legújabb, legfrissebb tartalmak között érdemes keresgélni. Sokszor a régi, 8 bites alkotások között is akadnak olyan gyöngyszemek, amik a mai napig remek szórakozást ígérnek. Ezek közül mutatunk most néhányat, Android platformra. 

Hirdetés

 

Scorched Monster

Letöltés - Ingyenes

A Scorched Monster egy olyan retró, platformos játék, amely 2D-s, és 8 bites grafikával dolgozik. A véletlenszerűen megjelenő szörnyeket lángszóróval kell kiiktatni, de közben vigyázni kell a földből felbukkanó tüskékre is. 

 

Mantis
Mantis

 

Double Dragon Trilogy

Letöltés - 824 forint

A Double Dragon nem igényel bemutatást azok számára, akik már a régi időkben kezdték gamer pályafutásukat. Egy legendás verekedős akcióról van szó, amely garantáltan nem okoz csalódást még ma sem. 

 

 

Metal Slug 3

Letöltés - 860 forint

Szintén valódi legendának számít a Metal Slug 3, amely Androidon is játszható. Az árkád mód mellett küldetés mód is van ebben a klasszikusban, amelyben helikopterekkel, járművekkel, fejleszthető fegyverekkel, gyűjthető erőkkel kell legyőznünk az ellenséget. 

 

 

Game Dev Story

Letöltés - 568 forint

A Game Dev Storyban egy saját játékfejlesztő céget kell létrehoznunk, majd megpróbálni alkotni egy igazi sikercímet, ami többmilliós példányszámban fogy. Érdekes és egyedülálló szimuláció, természetesen retró köntösbe csomagolva. 

 

 

Dungeon Village

Letöltés - 867 forint

Egy olyan RPG világában találjuk magunkat, ahol mi magunk alakíthatjuk a városunkat. Amennyiben a harcosainkkal legyőzzük az utunkba eső szörnyeket, mindehhez pénzt is kapunk. A Dungeon Village remek menedzsmentjátéknak ígérkezik. 

 

 

Stardash

Letöltés - 476 forint

A 90-es évekből származó árkád környezetben túl kell élnünk a lehető legtöbb szintet úgy, hogy közben futunk, ugrunk, érméket gyűjtünk és speciális pályák korlátozását oldjuk fel. A gameboyos stílus természetesen abszolút retró grafikával rendelkezik. 

 

 

Mysterious Mansion

Letöltés - Ingyenes

A szegények megsegítése érdekében behatolunk egy korrupt nagyúr palotájába, és egy értékes gyémántot akarunk elvinni. Az illető azonban egy japán ninja leszármazottja, így bőven lesz akadály előttünk. 

 

 

Legends of Yore

Letöltés - Ingyenes

A karakterünk kiválasztása után jöhetnek a földalatti börtönök kalandjai, a szinteken haladva és tapasztalatot gyűjtve pedig igazi hőssé válhatunk.  

 

 

Nektek van kedvenc mobilos játékotok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.