Hirdetés

A BlackBerry-nél folytatja a Sony Ericsson ex-menedzsere



|

A kanadai gyártó vezetői azt remélik, hogy Ron Louks újra felpörgetheti a készülékeladásokat.

Hirdetés

A BlackBerry-hez szerződött Ron Louks, a Sony Ericsson egyik volt vezetője. A cég közleménye szerint a szakember az eszközök és új megoldások fejlesztésével illetve forgalmazásával foglalkozó üzletágat vezeti majd. A BlackBerry topmenedzserei bíznak benne, hogy sikerül gatyába ráznia a komoly nehézségekkel küzdő divíziót, amelytől az elmúlt években rengeteg ügyfelet csábított el az okostelefon-szektor két jelenlegi nagyágyúja, az Apple és a Google.

Hirdetés

John Chen, a kanadai gyártó vezérigazgatója közleményében hangsúlyozta: Louksnak elsősorban az ügyfelekkel, szolgáltatókkal és partnerekkel való kapcsolattartás lesz a feladata. „Célunk, hogy újra nyereségessé tegyük a BlackBerry-t, így most semmi sem lehet fontosabb a számunkra, mint az, hogy fenntartsuk és elmélyítsük a kapcsolatot az ügyfeleinkkel, és olyan biztonságos termékeket tervezzünk, illetve mutassunk be, amelyek messze meghaladják az elvárásaikat” – jelentette ki Chen.

Az új CEO alig egy hónapja igazolta le John Simst, a SAP egykori kiválóságát a BlackBerry-hez, aki a globális üzleti szolgáltatásokért felelős divízió igazgatójaként dolgozik a cégnél. Louksn szerződtetése azt mutatja, hogy a gyártó a veszteségek ellenére is szeretné megtartani a mobileszköz-üzletágat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.