Hirdetés

A fiatalok az okostelefonokat kedvelik



|

Európában az olasz ifjúság körében a legelterjedtebbek a fejlett készülékek.

Hirdetés

Érdekes felméréssel rukkolt elő a Nielsen, összesen nyolc országban faggatták ki a 15-24 éves korosztályt a mobilokkal kapcsolatban. Mint kiderült, mindenhol népszerűek az okostelefonok a fiatalok körében, bár ettől függetlenül - vélhetően anyagi okokra visszavezethetően - meglehetősen különbözik az elterjedtségük mértéke.

 

 


Mint az ábrán is látható, az olasz fiatalok majdnem fele rendelkezik okostelefonnal, meglepő módon az Egyesült Államok csak a negyedik helyet kaparintotta meg százalékos arány szempontjából. Viszont utóbbi ország az egyetlen, ahol nemek szerinti megosztásban a hölgyek felülkerekedtek az urakon, míg Indiában 80 százalékos a férfiak dominanciája.

 

 


Érdekes tény, hogy az okostelefonnal rendelkező megkérdezettek csupán 16 százalékának vették a szülei a készüléket, a többiek maguk választották ki a nekik tetsző modellt. Európában a fiatalok közt 28, míg a felnőttek körében 27 százalékos a smartphone-ok elterjedtsége.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.