Hirdetés

A franciáknál perli a Samsung az Apple-t



|

A szabadalmi helyzet egyre fokozódik.

Hirdetés

Lassan ott tartunk, hogy már csak egy-egy arcizomrándulás formájában tudjuk honorálni a két vállalat közti pereskedésről szóló legújabb híreket. A történet legújabb epizódjában a Samsung ül a felperesi székben, melyet a francia bírák vesznek körül. Az alperesi oldalon üldögélő Apple elleni vádak még az iPhone 3G, illetve az iPad eszközöket is érintik - ami már csak azért is érdekes, mivel előbbi alkotás már nem mondható frissnek.

 

 

 

 

A Samsung elmondása alapján három UMTS-sel kapcsolatos szabványt is megsért a két alma-logós termék, ami a Dél-koreai gyártó tulajdona. Fontos kiemelni, hogy ezúttal nem a dizájnba kötött bele egyik fél sem, hanem a hálózati technológiákba - így egy kissé kevésbé tűnhet gyerekesnek a vállalatok közötti dobálózás. Pontos fejlemények még nincsenek az üggyel kapcsolatban, de biztosan fogunk még hallani a Samsung és az Apple pereskedéseiről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.