Hirdetés

A friss iPhone-osok 30 százaléka Androidról váltott



|

Az Apple harmadik negyedéve ilyen szempontból is jól sikerült.

Hirdetés

Az Apple legutóbbi negyedéve több szempontból is jól sikerült. Tim Cook külön kitért rá, hogy az elmúlt hónapokban az iPhone-vásárlók 30 százaléka váltott androidos készülékről. 

Hirdetés

Cook szerint ez a valaha volt legmagasabb váltási arány, legalábbis az utóbbi három év során mindenképpen a legnagyobb (három éve mérik ugyanis ezt).

Természetesen az Apple nagyon büszke a mutatóra. 

Az áttérésben nagy szerepe volt annak, hogy a jelenlegi iPhone-ok és a tavalyiak már nagyobb kijelzővel rendelkeznek, így azoknak is alternatívát nyújtanak, akik nem érték be az iPhone 5S-szel (méretben). 

Az elmúlt években nagy hadjáratot folytatott az Apple az Android ellen. Tavaly indítottak például olyan oldalt, amelyen a platformcserét segítik, de a nyáron kiadtak egy appot is Androidra, ami iPhone-ra segít költözni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.