Hirdetés

A Galaxy Note 7-re üthet a jövő évi prémium iPhone



|

Két oldalon lekerekített OLED-kijelző kerülhet a jövő évi új, prémium iPhone-ba.

Hirdetés

A Samsung még a Galaxy S6 edge készülékével kezdte el a két oldalon lekerekített kijelzők történetét, amely eleinte megosztotta a felhasználókat, azonban az idei Samsung modellek már azt igazolták, hogy nagy az igény az effajta kialakításra. 

Hirdetés

Sok gyártó igyekszik követni a jövőben a Samsungot, és a Nikkei értesülései szerint az Apple is. A jövő évben érkezik majd egy prémium, OLED-kijelzővel szerelt iPhone, amely állítólag két oldalon hajlított képernyőt kap

A jelenlegi információk alapján úgy néz ki, hogy jövőre marad a 4,7 és az 5,5 hüvelykes, lapos kijelzős modell, és ezek mellé érkezik egy nagyobb, prémium változat. 

Az átállásról korábban a megbízható Ming-Chi Kuo is beszélt, ő üvegből készült házat és vezeték nélküli töltést is említett. 

A jelek alapján az Apple a cégtől megszokottak szerint, lassan áll majd át az új technológiákra, vagyis eleinte az OLED-kijelzős modellekből is kevés lesz, és az "alapmodellek" csak néhány évvel később válthatnak majd panelt. 

Bár az Apple és a Samsung rengeteget csatázott egymással a bíróságon, minden jel arra utal, hogy az új iPhone a Galaxy Note 7 ötletéből merít - ami az eddigi statisztikák szerint jó irány. Egyelőre úgy néz ki, hogy az OLED-kijelzőket kizárólag a Samsung adja majd az Apple-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.