Hirdetés

A Galaxy S7 a világ valaha volt legjobb okostelefonja



|

A Consumer Reports erre a megállapításra jutott a csúcskészülékkel kapcsolatban.

Hirdetés

Nem számít, hogy valaki kedveli-e a Samsungot vagy sem, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge egyértelműen hatalmas sikernek tekinthető. 

Hirdetés

Androidos körökben a Samsung rég etalonnak számít a zászlóshajók világában, de a Galaxy S7 mindent visz, és a kritikusoktól egyre jobb és jobb véleményeket kap. 

Ami azt illeti, a Consumer Reports most a világ valaha volt legjobb okostelefonjának kiáltotta ki

A Consumer Reportsot az objektív és őszinte értékelésekről lehet ismerni, számos termékkategóriában. A Samsung csúcskészülékét többek között az üzemideje, a kamerája és a VR-támogatása miatt is díjazták. 

Érdekesség, hogy tavaly az LG G4-et előkelőbb helyre pozicionálták a Galaxy S6-nál - érdekes lesz látni, hogy az LG G5 mennyire tud labdába rúgni az elmúlt hetek történései után. 

Azt mindenesetre kijelenthetjük, hogy bármelyik gyártó is akarja majd legyőzni idén a Samsungot, nagyot kell gurítson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.