Hirdetés

A Geekbench-en a Google Pixel XL



|

A Nexus készülékek utódjai még jobb, frissített kamerát kapnak majd.

Hirdetés

A Google az LG és a Huawei segítségével dobta piacra tavaly a Nexus 5X-et és a Nexus 6P-t, idén az HTC gyártja a két androidos készüléket, amelyek már nem a Nexus vonalat erősítik. 

Hirdetés

A Google Pixel és a Google Pixel XL okostelefonok közül az utóbbi már a Geekbench-en is felbukkant, és a jelek szerint Snapdragon 820-as processzort és 4 GB RAM-ot kínál majd. 

Az idei zászlóshajók általában ezt a párosítást követték, így mondhatni a bevált receptet adja a Google és az HTC. 

Az operációs rendszer a listázás szerint az Android NMR1, vagyis a Nougat legújabb kiadása, a következő frissítése. 

Kiderült az is, hogy fejlődik a hátsó kamera, ugyanis a Sony egy újabb szenzort ad a Google-nek. A 12 vagy 13 megapixeles kamera már Sony IMX378 szenzort használ, a tavalyi IMX278 helyett. Az előlapi szenzor egy IMX179 lesz. Mivel a Nexus 5X és a Nexus 6P nem csak a nagyok közé ért, de az AutoHDR móddal sok helyzetben messze meg is előzte a mezőnyt, érdekes lesz látni, hogyan tud még tovább haladni fotózás terén a Pixel és a Pixel XL. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.