Hirdetés

A hasznos holmikra fókuszálhat a Samsung



|

Jövőre a tabletek mellett a belépő- és középkategóriás készülékeken lehet a hangsúly.

Hirdetés

Az ETNews belsős forrásokra hivatkozó beszámolója szerint a Samsung jövő évi mobilos stratégiája jelentősen eltér majd az utóbbi években megszokottól, ugyanis a felső kategóriás ajánlatok helyett a vállalat inkább a táblagépekre, továbbá a belépő- és középkategóriás okostelefonokra fókuszálhat.

Hirdetés


Ennek oka, hogy a Samsung brutális mobilos bevételének csupán 35 százaléka érkezik a drága készülékekből. A megfizetőbb modellek mennyiségre jelentősen komolyabb eladásai ellenére  az utóbbi években drámai előrelépés nem történt az esetükben, a hardveres frissítéseik javarészt pusztán a komponensárak csökkenésének voltak köszönhetőek.


A beszámoló egybevág azon pár hetes értesüléssel, miszerint a kérdéses kategóriákban a vállalat megkezdi a Mediatek lapkakészleteinek használatát, a kínai gyártó ugyanis akár belépőkategóriás telefonokhoz is képes modemekkel erősen integrált, kettő- és négymagos processzorú System-on-Chipeket adni.


(Forrás: ETNews, SamMobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.