Hirdetés

A kijelzőbe építené az ujjlenyomat-olvasót az LG



|

Még letisztultabbak lehetnek a jövőbeli okostelefonok.

Hirdetés

Az ujjlenyomat-olvasók mára alapfelszereltségévé váltak az okostelefonoknak, így nem is az a kérdés, hogy van-e egy új modellen, hanem, hogy hol. 

Hirdetés

Egyes gyártók a fizikai home gombba építik, mások a hátlapra helyezik. Az LG Innoteknek egy másik ötlete van: a képernyő alá raknák a szenzort. 

A cég egy olyan szenzort fejlesztett ki, amely mindössze egy 0,03 milliméteres helyre illeszthető be a az üvegborítás alá. A gyártók így külön gombok vagy kiemelkedő részek nélkül is beépíthetik azt a termékeikbe. 

Az LG szerint a felismerési pontosság az üveg alatti szenzorral is van olyan pontos, mint a gombos megoldásoknál. Cserébe viszont könnyebb megoldani a vízállóság vagy a karcállóság kérdését, ráadásul a dizájn is laposabbnak tűnhet. 

Az LG emberei már megbeszéléseket tartanak több okostelefon-gyártóval is, így az új szenzor egy éven belül megjelenhet a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.