Hirdetés

A következő iPhone-odba költözik az Intel



|

1000 ember dolgozik azon, hogy a következő iPhone-ba Intel processzor kerüljön.

Hirdetés

A jelentések szerint az Intel keményen dolgozik azon, hogy a következő iPhone számára letegyen az asztalra egy megfelelő processzort. Ennek érdekében 1000 embert állították rá a projektre. 

Hirdetés

Az még mindig nem tiszta, hogy az Apple megállapodott-e az Intellel a mobilprocesszorok kapcsán, viszont a források azt állítják, hogy az Intel mindenképp győzni akar a témában. 

Az Apple jelenleg a TSMC-vel és a Samsunggal dolgozik együtt, de az Intel 14 nm-es technológiája kisebb SoC-t eredményezne. Az Intel ráadásul már fejleszti a 10 nm-es technológiát is. 

Természetesen az SoC tervezését az Apple végezné, az Intel pedig a gyártásáért felelne. 

Egyelőre még minden inkább találgatás, de sokak szerint az Apple az okosórája miatt is nézelődik ennyire. Az Apple Watch jelenlegi kivitelezése meglehetősen vastag a sok egybeépített alkatrész miatt: ha kisebbet akarnak, lehet, hogy az Intel lesz a megmentő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.