Hirdetés

A legolcsóbb iPhone 7 tárhelye nyolcszor lassabb, mint a többié



|

Nem olcsó a 32 GB-os iPhone 7, de nagy árat fizet, aki "spórolni" akar.

Hirdetés

Az Apple mindig is szerette a titkokat, és az iPhone 7-ről sem árult el mindent. A GSMArena már korábban is megszellőztette, hogy a 32 GB-os iPhone 7 és iPhone 7 Plus tárhelye lassabb, mint a 128 és a 256 GB-os modelleké, azonban immáron bizonyíték is van az állításokra. 

Hirdetés

Az Unbox Therapy egy videóban mutatta be a tesztjeit, amelyek megerősítették az eltéréseket. A 32 GB-os iPhone-ok tárhelye nyolcszor lassabb, mint a nagyobb kapacitású modelleké. 

A méréseket a PerformanceTest Mobile app segítségével végezték. Az olvasási sebességben nem volt kiugró eltérés a modellek között, azonban a 32 GB-os kiadás csak 42 MB-ot tudott másodpercenként a tárhelyre írni. Ez nyolcszor lassabb, mint a másik, 341 MB per másodperces érték. 

Valós környezetben is végeztek teszteket: ezek alapján egy 4,2 GB-os filmet egy MacBookról 3 perc 40 másodperc, illetve 2 perc 34 másodperc átvinni. 

Az eltérés természetesen nem meglepő, elvégre az SSD-k világában a nagyobb kapacitású modellek jobb teljesítményt kínálnak - azonban az eltérés szokatlanul nagy mértéke sokakat aggaszt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.