A mobilszolgáltatók ügyfeleinek közel fele előfizetéses



|

Októberben tovább csökkent az érvényben lévő szerződések száma.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nemrég kiadta a három hazai mobilszolgáltató által önkéntesen átadott adatokra épülő, októberre vonatkozó mobilos gyorsjelentését. Nem meglepő módon a dokumentum szerint az előző kilenc hónaphoz hasonlóan októberben is csökkent az operátorok érvényben lévő szerződéseinek száma, egész konkrétan 29 ezerrel 11,64 millióra apadt az érték.

 


Ezzel párhuzamos az aktív - az utóbbi három hónapban hívást indító vagy fogadó - ügyfelek esetén is mínuszban van a statisztika, az elmúlt hónaphoz viszonyítva 16 ezerrel 10,987 millióra csökkent a felhasználói tábor. Érdekes, hogy az NMHH szerint immáron a szerződések 49,5 százaléka előfizetéses, pár hónapon belül valószínűleg már a feltöltősök lesznek kisebbségben.

 


Októberben a forgalmazásban részt vevő előfizetések száma alapján a Vodafone piaci részesedése maradt 22,66 százalékon, a Telenoré 32,02 százalékról 31,95 százalékra csökkent, míg a T-Mobile-é 45,32 százalékról 45,39 százalékra emelkedett.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.