Hirdetés

A Moto Z mindent túlél



|

A Moto Z még a JerryRigEverything-féle stressztesztet is igazán jól bírja.

Hirdetés

Aki nézett már okostelefonos stresszteszteket, az tudja, hogy a JerryRigEverything-féle az egyik legkomolyabb. A YouTube-csatorna rendszeresen megkínozza az új okostelefonokat, és választ ad arra, hogy mi történik igazán extrém körülmények között. 

Hirdetés

A Moto Z elképesztően vékony, alumíniumból van, ezért egyértelműnek tűnik, hogy két kézzel rövid idő alatt ketté lehet törni. A Moto Z azonban meghökkentően jól áll ellen a különböző behatásoknak. 

A hajlításos teszten átment, illetve közvetlen láng hatására is csak 50 másodperc után kapcsoltak ki a pixelek. 

Persze azért ennek a zászlóshajónak is vannak gyenge pontjai. A Home gomb például úgy tűnik nem kapott védelmet, és miután csúnyán össze lett karcolva, az ujjlenyomat-olvasó már csak körülbelül 75 százalékos pontossággal működött. A LED-es villanó és a hátlap is hasonlóan érzékeny az éles dolgokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.