Hirdetés

A Pixel 6 sokáig élvezheti a Google támogatását



|

Számos friss Android is jöhet a hamarosan megjelenő mobilra.

Hirdetés

Idén is lesz minek örülniük azoknak, akik a Google androidos okostelefonjait preferálják, mert a tervek szerint ebben a hónapban megérkezik a Pixel 6 és az erősebb Pixel 6 Pro, amelyekről már képeket is kaptunk nem olyan régen.

Ha pedig hihetünk egy pletykának, akkor nem is kell majd annyira sietnünk az idei készülékek lecserélésével az elkövetkezendő években.

Hirdetés

Az a hír járja ugyanis, hogy a Pixel 6 összesen négy szoftverfrissítést és öt évnyi biztonsági frissítést fog kapni, ami azt jelenti, hogy jó néhány esztendőn át gond nélkül feltelepíthetjük rá a jövőben érkező Androidokat. Az információ egy _snoopytech_ nevű Twitter-felhasználótól származik, aki korábban a Fitbit Charge 5 és a Samsung Galaxy Watch 4 kapcsán is pontos részletekkel szolgált.

Ha a Google valóban ezt tervezi, akkor nagy előrelépésként tekinthetünk erre, hiszen sok androidos eszköz kifejezetten rövid ideig részesül a nagy szoftverfrissítésekből. Ezen a téren az Apple határozottan felhasználóbarátabb az iOS frissítéseivel.

Az új Pixelek október 19-én mutatkoznak be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.