Hirdetés

A Pixel kameráját kaphatja az új BlackBerry



|

Az MWC-n mutatkozhat be hivatalosan az új BlackBerry készülék, amely a pletykák alapján a Google Pixel és Pixel XL kameraszenzorát kapja meg.

Hirdetés

Az MWC-n számos érdekességre számíthatunk, az egyik pedig a BlackBerry Mercury kódnéven létező okostelefonja lesz - ez az utolsó olyan BlackBerry, amelyet még házon belül terveztek. 

Hirdetés

A fizikai billentyűzet mellett az eszköz nagy érdekessége lehet a szivárgások alapján, hogy az okostelefonba állítólag a Google Pixel és Pixel XL készülékeiben használt kameraszenzor kerül. 

Ez egy 12,3 megapixeles hátsó kamerát jelentene, a Sony IMX378-as szenzorával. Az előlapra egy 8 megapixeles egység kerül. 

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az új BlackBerry ugyanolyan fotót készít majd, mint a Pixel és a Pixel XL. A Google különleges szoftveres trükkökkel és extra szenzorokkal garantálja azt a képminőséget, amellyel sokak szerint a mobilfotózás királyává lépett elő. 

A BlackBerry Mercury mindenesetre 4,5 hüvelykes, 1080 x 1680-as kijelzővel, Snapdragon 821-es processzorral, 4 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel és egy 3400 mAh-s akkuval érkezhet, értelemszerűen Android 7.0-val. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.