Hirdetés

A porszemnél is kisebb a BlackBerry 10 és a Windows Phone



|

Az Android és az iOS maradtak csak talpon, a rivális rendszerek lassan a statisztikákból is eltűnnek.

Hirdetés

A Gartner legutóbbi globális jelentése alapján 2016 utolsó negyedéve közel kegyelemdöfés volt a BlackBerrynek. 

Hirdetés

Mindössze 207 900 BlackBerry 10-et futtató eszközt tudtak eladni világszerte, ami 0,0481 százalékos piaci részesedést jelentett. A Microsoft Windows Phone platformja 0,3 százalékot tett ki az időszak alatt. 

Ezzel mindkettő porszemnél is kisebbnek tekinthető az Android 81,7 és az iOS 17,9 százaléka mellett. 

A BB10 részesedése korábban még 0,1 százalék volt. Az aktív ügyfeleket továbbra is kiszolgálják, de a jövőben már csak Androidban gondolkoznak, saját szolgáltatásokkal. 

A következő fecske a Mercury kódnevű készülék lesz, amelyet már a TCL szállít. Ott volt a prototípus a CES-en, remélhetőleg az MWC-n a végleges verzió is látható lesz, és teljes képet kapunk arról, hogy milyen lesz 2017-ben egy modern BlackBerry. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.