Hirdetés

A Samsung Galaxy S22 két változatának dizájnja is kiszivároghatott



|

A napvilágott látott renderek elméletileg a Plus és az Ultra változatokat mutatják be.

Hirdetés

Az év első hónapjaiban mutatkozott be, majd meg is jelent a Samsung Galaxy S21 széria, amiből arra következtethetünk, hogy a gyártó - mintegy sormintaként - már valamikor jövő év elején leleplezheti a következő flagshipjeit.

Ez jó eséllyel azt jelenti, hogy az elkövetkezendő hónapokban több másodkézből származó értesülésre számíthatunk a Samsung Galaxy S22-vel kapcsolatban.

Hirdetés

Megbízható szivárogtatóknak köszönhetően talán fény is derült arra, hogy fest az új széria két extrább modellje. A Galaxy S22 Plus sok tekintetben elődjéhez hasonlónak tűnik, de elképzelhető, hogy valójában más néven jelenik majd meg, ugyanis a szivárgás mögött álló Steve Hemmerstoffer egy bizonyos Pro változatról kapott képeket. Érdemes lehet ezt az apróságot is észben tartani.

Videó is készült a renderről:

Picit korábban szintén Hemmerstoffer jóvoltából érkeztek renderek a Galaxy S22 Ultráról is. A Samsung-rajongóknak hamar feltűnhet, hogy a mobil eléggé hasonlít a Note szériához, és a képek szerint még az S Pen tárolásához is lesz hely benne. A képernyő 6,8 hüvelykes lehet, és ahogy arra számíthattunk, eltűnt a jackcsatlakozó.

Ezt is megnézhetitek videós formában:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.