Hirdetés

A Samsung Galaxy S7-nek is lehet Live Photos funkciója



|

Nem lesz már olyan egyedi az iPhone Live Photos funkciója.

Hirdetés

Az Android Geeks értesülései szerint a Samsung a Galaxy S7-hez bemutat egy új kamerás funkciót, méghozzá egy olyat, mint az Apple az iPhone 6S-nél a Live Photos megoldásával. 

Hirdetés

A Live Photos lényege az, hogy a tényleges fotózás előtt és után is rögzít a kamera, a végeredmény pedig egy plusz, GIF-szerű kép lesz. Ez többek között gyerekek fényképezésénél lehet ideális dolog. 

A jelentés alapján a Samsung saját megoldásának a neve Timeless Photo vagy Vivid Photo lehet, de erről hivatalosan egyelőre nincs információ. 

Állítólag az almás kivitelezéssel szemben itt hangot nem rögzítene a készülék. Ez viszont azt jelentené, hogy az anyagokat GIF-ként is lehet exportálni, majd azonnal megosztani például a Facebookon. A Live Photos hátránya ezzel szemben, hogy be kellett építeni külön az appokba. 

A Galaxy S7 a hírek szerint márciusban már megvásárolható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.