Hirdetés

A Samsung Galaxy Z Fold4 főkamerája is ismerős lehet



|

Újabb, nem is akármilyen kamerát vehet át a Samsung S22 szériától a gyártó hajtogathatós okostelefonja.

Hirdetés

Rögtön az év második hónapjában láthattuk már, hogyan nézhet ki a Samsung következő hajtogathatós telefonja, a Galaxy Z Fold4, aztán picit később ismét életjelet adott magáról az állítólagos készülék.

Nem olyan rég pedig újabb fontos infómorzsákkal szórt meg minket az internet, ami alapján most már azt is gyaníthatjuk, hogy a gyártó újrahasznosítja majd a Galaxy S22 és S22+ mobilokban megtalálható telefotós lencsét.

Hirdetés

Közben megint felröppent egy pletyka, miszerint a Galaxy Z Fold4 már egy 108 megapixeles főkamerával rendelkezhet, ami ráadásul pont ugyanaz a HM3-as szenzor lehet, amit a Galaxy S22 Ultrába is belepakolt a Samsung. Az infót egy megbízhatónak bizonyult szivárogtató, Dohyun Kim szállította, szóval az mindenképp biztosabbá teszi a helyzetet, hogy ezúttal nem egy kétes hírnevű fórum a forrás.

Az pedig egyértelműen jó hír, hogy a jelek szerint a Samsung tanult a korábbi hibájából, és az új összecsukható mobilját már nem olyan kamerákkal fogja felszerelni, amelyek elmaradnak a flagshipekbe rakott lencséktől. Feltéve persze, ha igazak az értesülések.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.