Hirdetés

A Skype felvásárolta a Qiket



|

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mik a VoIP-óriás tervei a videomegosztóval.

Hirdetés

A hazánkban is rendkívül népszerű, multiplatform Skype azonnali üzenetküldőt fejlesztő (és kisebb-nagyobb sikerrel üzemeltető) vállalat tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a Qik névre hallgató videomegosztó portált.

 

Qik
Qik

 


A Qik jelenleg 140-nél is több mobillal kompatibilis, a segítségével rögtön a felhőben lehet rögzíteni a kamerával felvett tartalmat, az elkészült videókat pedig könnyedén meg lehet osztani az ismerősök közt. Ezen felül nem csak videocsevegés lebonyolítására alkalmas, de mozgóképes üzenetek küldésére is használható.


A Skype nem adott tájékoztatást a most lezárult üzlet anyagi részéről, továbbá azt sem tisztázták, hogy milyen módon kívánják integrálni a Qik funkcionalitását a szoftverük mobilos változatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.