Hirdetés

A Snapdragon 820 ellenfele is hivatalos lett



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung Exynos 8890 nyolcmagos lapkája.

Hirdetés

Nem sokkal a Qualcomm Snapdragon 820 hivatalos bemutatója után a Samsung is leleplezte formálisan a következő csúcsprocesszorát, az Exynos 8890-et. 

Hirdetés

A Galaxy S7-es készülékbe várható lapka SoC jellegű megoldás, ami 64 bites architektúrára épül, és Cat.12-es LTE-támogatást biztosít.

14 nm-es FinFET eljárással készül, a gyártó azt ígéri, hogy teljesítményben 30, fogyasztásban 10 százalékos fejlődést kapunk. 

A grafikus munkáért az ARM Mali-T880-as GPU felel, míg LTE-fronton 600 Mbps-os letöltés és 150 Mbps-os feltöltés lehetséges. 

A Samsung legújabb mobilprocesszora valamikor az év végén kerül tömeges gyártásba, és biztosra vehetjük, hogy ez lesz benne a jövő évi legjobb okostelefonjaiban és táblagépeiben a gyártónak. 

Kínán és Amerikán kívül szinte biztosan ezzel jelenik meg például a Galaxy S7, de egyes források szerint a készletek felében Snapdragon 820 lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.