Hirdetés

A Vodafone is gyorsított a 4G mobilnetjén



|

Budapesten és Tatabányán is duplájára emelkedett az elméleti sávszélesség.

Hirdetés

A T-Mobile és a Telenor után ma a Vodafone is bejelentette az LTE Carrier Aggregation technológia elérhetővé válását. A hálózati fejlesztéseknek köszönhetően első körben Budapesten és az agglomerációban, továbbá a Tatabányán is az eddigi duplájára emelkedett az 4G/LTE adatkapcsolat segítségével elérhető maximális sávszélesség.


Hirdetés


"A legújabb hálózatfejlesztés keretében a Vodafone Budapesten és az agglomerációban beindította az 1800MHz-es LTE szolgáltatást is az eddig használt 800MHz-es LTE szolgáltatás mellett, így 10MHz-ről 20MHz-re növelte a 4G szolgáltatásra rendelkezésre álló maximális sávszélességet" - mondta Amrita Gangotra műszaki vezérigazgató-helyettes.



A piacon lévő okostelefonok közül a 2 évesnél nem régebbiek döntő többsége Carrier Aggregation képes, így az ezeket használók számára a fejlesztés eredményeképpen elérhetővé vált a korábbinál jóval gyorsabb 4G+ szolgáltatás, amivel akár a 150Mbit/s-os elméleti letöltési sebesség is elérhető.


(Felső illusztráció: LG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.